De Colruyt in Westmalle is vernieuwd
Volledig scherm
De Colruyt in Westmalle is vernieuwd © emz

Na volledige vernieuwing is Colruyt in Westmalle weer open

MalleHet filiaal van Colruyt langs de Antwerpsesteenweg in Westmalle heeft een facelift gekregen. Vooral de versafdeling werd sterk uitgebreid. De ingang is wat meer verplaatst naar achteren, waar ook nieuwe parkeerplaatsen zijn voorzien. Na drie maanden sluiting is de vernieuwde supermarkt sinds woensdag weer open. 

 1. VTM-journalist Patrick Van Gompel geeft lezing over nieuw boek in Oostmalle
  Malle

  VTM-journalist Patrick Van Gompel geeft lezing over nieuw boek in Oostmalle

  De bibliotheek van Oostmalle ontvangt op donderdagavond 24 februari de VTM-reporter Patrick Van Gompel. Hij komt een lezing geven over zijn nieuw boek ‘Van onze verslaggever ter plaatse’, waarin hij vier decennia journalistiek bespreekt. Het gaat onder meer over zijn reportages in oorlogsgebieden zoals Irak, Somalië en Oekraïne. Al brengt zijn verslaggeving hem evengoed aan de telefoon met Mick Jagger van The Rolling Stones of tot in het huis van de Nederlandse politicus Pim Fortuyn, die in 2002 op straat doodgeschoten werd. Al schrijft hij ook over zijn depressies. Meer informatie of tickets bestellen via www.reservaties.malle.be.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Poëzieweek 2022 duikt de natuur in: Waar kan je genieten van de leukste gedichten? Wij zochten 6 activiteiten voor je uit in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Poëzieweek 2022 duikt de natuur in: Waar kan je genieten van de leukste gedichten? Wij zochten 6 activitei­ten voor je uit in de provincie Antwerpen

  Vlaanderen en Nederland vieren in 2022 de tiende editie van de Poëzieweek. Overal in het Nederlandse taalgebied organiseren scholen en liefhebbers tal van evenementen die poëzie in de kijker moeten zetten. Het thema van dit jaar is ‘natuur’. Wij selecteerden voor jou alvast 6 epische activiteiten in de provincie Antwerpen om lyrisch van te worden.