Danny (links) en Davy (rechts) Verbaeten in The Missing Link, die vrijdag opnieuw mag openen na anderhalf jaar wachten. De frigo's moeten nog ingeladen worden.
Volledig scherm
Danny (links) en Davy (rechts) Verbaeten in The Missing Link, die vrijdag opnieuw mag openen na anderhalf jaar wachten. De frigo's moeten nog ingeladen worden. © emz

Na anderhalf jaar opnieuw feesten in The Missing Link: “Gezonde stress, maar veel goesting”

MalleDe cafés hebben al een maand lang geen sluitingsuur meer, maar dancings en discotheken mogen pas vrijdag 1 oktober opnieuw feestgangers ontvangen. The Missing Link in Westmalle verwacht alvast een full house op de allereerste avond sinds anderhalf jaar. 

 1. Weer tot in de vroege uurtjes op café, maar nog niet dansen of naar de discotheek: “Onbegrijpelijk dat we nog een maand moeten wachten”
  PREMIUM
  Malle/Zoersel

  Weer tot in de vroege uurtjes op café, maar nog niet dansen of naar de discotheek: “Onbegrij­pe­lijk dat we nog een maand moeten wachten”

  Vanaf vandaag kunnen we opnieuw met zoveel en zolang we maar willen op café gaan. Tenzij cafés of discotheken gebruikmaken van het achterpoortje ‘op private uitnodiging’, mogen we onze dansbenen er nog niet losgooien. Dat wekt toch wel wat wrevel. “Vanaf 1 september mag je staan dansen en springen op een trouwfeest. Waarom kan dat in een dancing dan niet?”, zucht Eddy Van den Reeck (69), uitbater van baandancing De Toverfluit in Halle-Zoersel.
 2. Zeg vaarwel tegen je Movembersnor: bij deze barbiers in Antwerpen en de rand zit je goed voor een professionele scheerbeurt
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Zeg vaarwel tegen je Movem­bersnor: bij deze barbiers in Antwerpen en de rand zit je goed voor een professio­ne­le scheer­beurt

  Tijdens de maand november laten verschillende mannen wereldwijd hun snor staan om aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen die mannen treffen. Met december in zicht loopt ook Movember ten einde. Voor alle mannen die hun snor vakkundig willen laten afscheren of bijscheren hebben wij alvast zes barbiers in de rand rond Antwerpen opgelijst.