Aline Verelst (26) in haar trainingsstudio ALL INE WORKOUTS. Ze geeft zondag een openingsreceptie.
Volledig scherm
Aline Verelst (26) in haar trainingsstudio ALL INE WORKOUTS. Ze geeft zondag een openingsreceptie. © emz

Na anderhalf jaar houdt ALL INE WORKOUTS openingsreceptie: “Eindelijk hele trainingsstudio laten zien”

MallePersonal trainer Aline Verelst (26) uit Oostmalle opende anderhalf jaar geleden op de Antwerpsesteenweg in Westmalle haar trainingsstudio ALL IN WORKOUTS. Door de coronacrisis besloot ze haar openingsreceptie herhaaldelijk uit te stellen. Al vindt ze het welletjes geweest. Iedereen is komende zondag van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

 1. Politie geeft Waals koppel financieel duwtje in de rug voor heropstart restaurant na overstromingen
  Zoersel

  Politie geeft Waals koppel financieel duwtje in de rug voor heropstart restaurant na overstro­min­gen

  De Lokale Politie Voorkempen heeft donderdagnamiddag aan de Zoerselse post bij het gemeentehuis een cheque van 1.500 euro overhandigd aan Fabiola (52) en Jose (58) Alegre. Hun Italiaans-Spaans restaurant ‘Alegria’ in het Waalse dorp Trooz aan de Vesder raakte vorige zomer zwaar getroffen door de overstromingen. Het koppel hoopt het etablissement in juni te heropenen. “Zonder alle hulp van de Vlamingen hadden we het wellicht al lang opgegeven”, uit Jose zijn dank.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout: In deze 4 winkels in de regio Antwerpen kan je gaan shoppen tijdens Mei Plasticvrij
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout: In deze 4 winkels in de regio Antwerpen kan je gaan shoppen tijdens Mei Plastic­vrij

  Mei Plasticvrij, dat is een hele maand proberen om geen of zo weinig mogelijk plastic afval te verbruiken. In heel wat winkels kan je niet anders dan verpakkingen mee naar huis zeulen. Daarom ging onze redactie op zoek naar zaken in de ruime regio rond Antwerpen, waar wegwerpplastic taboe is. Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout. Bij deze vier zaken neem je zelf je verpakking mee.