Op woensdagavond 27 november gaat Karel Malfliet in Malle met de toehoorders op zoek naar mogelijkheden voor een klimaatzekere toekomst.
Volledig scherm
Op woensdagavond 27 november gaat Karel Malfliet in Malle met de toehoorders op zoek naar mogelijkheden voor een klimaatzekere toekomst. © Photo News (Bert Van Den Broucke)

Malle nodigt Karel Malfliet uit voor gespreksavond over klimaat

De Mondiale Raad van Malle nodigt op aanstaande woensdagavond 27 november stafmedewerker van de Ecokerk Karel Malfliet uit. Hij zal een gratis gespreksavond over het klimaat leiden. Daarbij krijgen de toehoorders een inleiding van Malfliet, waarna er ruimte is om te reageren en ideeën uit te wisselen over de toekomst van het klimaat.

0 reacties

 1. Met Big Brother-finalist Nick Kraft op stap in Herentals: “Ik draaide al in China en op Tomorrowland, maar een crèmeke aan de Kleine Nete, da’s ook genieten, ze ‘bruur’!”
  PREMIUM
  Herentals

  Met Big Bro­ther-finalist Nick Kraft op stap in Herentals: “Ik draaide al in China en op Tomorrow­land, maar een crèmeke aan de Kleine Nete, da’s ook genieten, ze ‘bruur’!”

  Kempen boven! Herentals boven! Twee korte zinnetjes die Big Brother-finalist Nick Kraft (31) hoog in het vaandel draagt. Toen de Morkhovenaar het Big Brotherhuis in Amsterdam verliet, begreep iedere Vlaming - ja zelfs iedere Nederlander - de woordjes ‘bruur’ en ‘zuut’. Beide dialectwoordjes gingen in het huis dan ook dagelijks over de tong van Nick. “Ik heb ervoor gekozen om te laten zien en te laten horen dat ik een echte fiere Kempenaar ben”, vertelt hij. Wij gingen op stap met Nick doorheen zijn thuisbasis ‘Hertals’!”
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Vaccinatiecentrum Voorkempen roept op enkel gele signalisatieborden te volgen: “Schakel gps uit in centrum Oostmalle”
  Malle/Zoersel/Zandhoven/Brecht/Schilde/Wijnegem

  Vaccinatie­cen­trum Voorkempen roept op enkel gele signalisa­tie­bor­den te volgen: “Schakel gps uit in centrum Oostmalle”

  Aan het vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone Voorkempen in het Provinciaal Vormingscentrum Malle zijn de nodige verkeersmaatregelen genomen om het verkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen. Al merkt het vaccinatiecentrum dat die - dikwijls onbewust - niet nageleefd worden. Daarom vraagt de eerstelijnszone dat iedereen de gele signalisatieborden volgt en de verkeersborden respecteert.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt