Op woensdagavond 27 november gaat Karel Malfliet in Malle met de toehoorders op zoek naar mogelijkheden voor een klimaatzekere toekomst.
Volledig scherm
Op woensdagavond 27 november gaat Karel Malfliet in Malle met de toehoorders op zoek naar mogelijkheden voor een klimaatzekere toekomst. © Photo News (Bert Van Den Broucke)

Malle nodigt Karel Malfliet uit voor gespreksavond over klimaat

De Mondiale Raad van Malle nodigt op aanstaande woensdagavond 27 november stafmedewerker van de Ecokerk Karel Malfliet uit. Hij zal een gratis gespreksavond over het klimaat leiden. Daarbij krijgen de toehoorders een inleiding van Malfliet, waarna er ruimte is om te reageren en ideeën uit te wisselen over de toekomst van het klimaat.

0 reacties

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.