Remy Gerardi (links) en Ronny Verelst (rechts) van Gerorent aan het nieuwe magazijn van het verhuurbedrijf op het industrieterrein in Malle
Volledig scherm
Remy Gerardi (links) en Ronny Verelst (rechts) van Gerorent aan het nieuwe magazijn van het verhuurbedrijf op het industrieterrein in Malle © emz

Machineverhuurbedrijf verhuist naar industrieterrein: “Magazijntje van 200 vierkante meter in mijn tuin was te klein geworden”

MalleHet industrieterrein van Malle verwelkomt een nieuweling. De firma voor verhuur van tuin-, bos- en bouwmachines Gerorent is van de Turnhoutsebaan in Oostmalle verkast naar het bedrijvenpark.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?