Een voorbeeld van een hebbedingetje uit de webwinkel van LuxuryForMen: een whiskyglas waarop je een sigaar kan laten rusten.
Volledig scherm
Een voorbeeld van een hebbedingetje uit de webwinkel van LuxuryForMen: een whiskyglas waarop je een sigaar kan laten rusten. © LuxuryForMen

LuxuryForMen lanceert Frans- en Duitstalige webshop: “Duitse markt zorgt nu al voor 20 procent van onze omzet”

Malle/TurnhoutHet gaat hard voor LuxuryForMen. Het online platform van iets exclusievere hebbedingetjes voor (vooral) mannen heeft nu ook een Frans- en Duitstalige variant van haar website. “We zijn fier dat we als 100 procent Belgisch bedrijf succes boeken in het buitenland, te meer omdat het doorgaans buitenlandse bedrijven zijn die de Belgische markt overspoelen”, aldus zaakvoerder Dries Boven. 

 1. Nieuwe thuis voor Homeproved: “Internationale ambities met ons beoordelingsplatform voor bouwsector”
  Zandhoven

  Nieuwe thuis voor Homeproved: “Internati­o­na­le ambities met ons beoorde­lings­plat­form voor bouwsector”

  Een nieuw jaar betekent ook voor Raf Verhaegen (42) en Tom Lieckens (43) uit Zandhoven een nieuwe start. Ze hebben hun bedrijf Offrea, die een brug vormt tussen particulier of bedrijf en bouwaannemer, verkocht aan de Nederlandse tegenhanger Solvari. Nu gaan ze zich volledig focussen op Homeproved, hun beoordelingsplatform voor de bouwsector. Die onderneming is verhuisd van Zandhoven naar de kantoorgebouwen van Office 19 langs de Kanaalstraat in Massenhoven.
 2. Werken aan hondenweide op oud voetbalveld volop bezig, nabijgelegen bos wordt speelnatuur
  Zoersel

  Werken aan hondenwei­de op oud voetbal­veld volop bezig, nabijgele­gen bos wordt speelna­tuur

  De gemeente Zoersel is grond aan het opgraven op het voormalig voetbalterrein van KFCE Zoersel. Daarmee zullen speelbergen gemaakt worden voor honden, want op het hele veld komt een losloopzone. Het nabijgelegen bosperceel achter de huizen op de Kievitheide zal weldra officieel dienst doen als speelnatuur voor de kinderen. Zowel de hondenweide als het speelbos moeten tegen begin maart klaar zijn.
 1. Kunstnierafdeling zet ervaringsdeskundigen in: “Extra verbinding tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten”
  Malle/Brasschaat

  Kunstnier­af­de­ling zet ervarings­des­kun­di­gen in: “Extra verbinding tussen artsen, verpleeg­kun­di­gen en patiënten”

  Nierpatiënten hebben vaak nood aan nuttige tips of antwoorden of praktische vragen nadat hun leven overhoop gegooid is door de diagnose en intensieve behandeling. Daarom heeft de kunstnierafdeling van AZ Voorkempen (Malle) en AZ Klina (Brasschaat), die voor deze medische dienst al langer samenwerken, een nieuw project op gang getrapt. Vier nierpatiënten zijn zopas opgeleid tot ervaringsdeskundigen. Ze gaan vanuit eigen bevindingen andere patiënten bijstaan.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.