Yenno en Rio, de zonen van Wim, samen met hun hond op het zwembad in de tuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Yenno en Rio, de zonen van Wim, samen met hun hond op het zwembad in de tuin. © Klaas De Scheirder

Kunstenaar bouwt samen met zonen zwembad in eigen tuin: “Diep genoeg om te duiken, laag genoeg om te kunnen staan”

Door de coronacrisis liggen ook de projecten van kunstenaar en fotograaf Wim Tellier (41) stil. Maar creativiteit laat zich niet snel aan banden leggen. Dus stak de Mallenaar samen met zijn zonen Yenno (14) en Rio (11) de handen uit de mouwen en bouwde hij een schijnbaar zwevend artistiek zwembad van 18 meter lang in zijn eigen tuin. En niet oninteressant: voor 1.000 euro per lopende meter kan er straks ook een exemplaar in jouw tuin worden neergepoot.

 1. Van podium in Tomorrowlandstijl tot pompoenkoets: VH Auctions veilt inboedel van failliete decorbouwer Phixion uit Beerse
  PREMIUM
  Beerse

  Van podium in Tomorrow­land­stijl tot pompoen­koets: VH Auctions veilt inboedel van failliete decorbou­wer Phixion uit Beerse

  Een decoratieve kerstman, een sinterklaasstoel, een pompoenkoets of een echt podium in Tomorrowlandstijl? Wie het in huis wil halen, kan nog tot donderdagavond een bod doen op één van de meer dan 800 loten die het veilingbedrijf VH Auctions aanbiedt. Zij zijn aangesteld om de inboedel van het failliete Impressive Experience You (Phixion) uit Beerse te verkopen. “Er is zelfs interesse tot Canada toe", zegt Kurt Van Hunsel van VH Auctions.
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.