Zaakvoerders Steve Verwerft (40) en Benny Melis (39).
Volledig scherm
Zaakvoerders Steve Verwerft (40) en Benny Melis (39). © Ewoud Meeusen

Kip & Co strijkt neer op Oostmals dorpsplein

De traiteurzaak Kip & Co opent op dinsdag 14 juli een nieuwe vesting op de Dorpsplaats in Oostmalle. Nieuw in vergelijking met de vestiging in Sint-Antonius Zoersel en Brecht is de afdeling charcuterie. Zaakvoerders Benny Melis (39), Steve Verwerft (40) en Robin Van Echelpoel (34) vinden de locatie veelbelovend. “Het pand heeft veel inkijk en er is hier veel passage”, klinkt het.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Het Antwerpen van Alexander Hendrickx: “Hopelijk krijgt België ooit ook zo’n groot hockeystadion als den Bosuil”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Het Antwerpen van Alexander Hendrickx: “Hopelijk krijgt België ooit ook zo’n groot hockeysta­di­on als den Bosuil”

  Strafcornerkanon, topschutter van de Red Lions op deze Spelen en nu ook deelnemer aan De Slimste Mens Ter Wereld: de naam Alexander Hendrickx (28) zal je nog veel horen de komende jaren. De hockeyspeler is afkomstig uit Deurne, woont nu al een tijdje in ’s Gravenwezel, speelt bij de Nederlandse club Pinoké in Amsterdam, maar is nog regelmatig te vinden in Antwerpen. Hij geeft met plezier zijn acht favoriete plekken in onze stad prijs en verklapt ons zelfs waar je volgens hem de beste pintjes van Antwerpen kunt drinken.
 1. Stresscoach geeft gratis tips om betere keuzes te maken
  Malle

  Stresscoach geeft gratis tips om betere keuzes te maken

  Iedereen kampt wel eens met keuzestress. Coach Hilde Mariën heeft met dat thema als uitgangspunt het boek ‘ik ben (het) zo moe’ geschreven, waarin ook de burn-out en bore-out aan bod komen. Ze komt een gratis lezing geven in Westmalle. Daarbij krijg je praktische tips en handige technieken om betere keuzes te maken. De focus ligt op het opbouwen van zelfkennis en zelf de leiding te nemen over je leven. Het gebeuren vindt plaats op donderdag 28 oktober om 20 uur in het gemeenschapscentrum Alice Forceville op de Sint-Jozeflei 26. Inschrijven via het sociaal huis Malle op 03 312 49 61 of karen.bruylandts@malle.be.