Vaccinatiecentrum Voorkempen in het vormingscentrum in Oostmalle
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Voorkempen in het vormingscentrum in Oostmalle © Benoit De Freine

Jongeren uit Voorkempen laten zich massaal vaccineren: 88,3 % van 18- tot 19-jarigen kiest voor prik

Wijnegem/Schilde/Brecht/Malle/Zoersel/ZandhovenDe vaccinatiecampagne schrijdt voort. In de Eerstelijnszone Voorkempen (Wijnegem, Schilde, Brecht, Malle, Zoersel, Zandhoven) zien de cijfers er rooskleurig uit. Bij de 20- tot 29-jarigen is de vaccinatiegraad 86,9 procent, bij de 18- tot 19-jarigen zelfs 88,3 procent. “Globaal zien we een grote vaccinatiebereidheid in vaccinatiecentrum Voorkempen”, aldus Pieter Poriau, coördinator van het vaccinatiecentrum in het Provinciaal Vormingscentrum Malle in Oostmalle. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.