Jade Van Deun uit Oostmalle mag samen met de Waalse Marion Beauve ons land vertegenwoordigen op het EK Beachvolley U20 in Turkije
Volledig scherm
Jade Van Deun uit Oostmalle mag samen met de Waalse Marion Beauve ons land vertegenwoordigen op het EK Beachvolley U20 in Turkije © RV

Jade (17) verdedigt de Belgische eer op EK beachvolleybal U20 in Turkije

MalleDoor corona zag Jade Van Deun (17) haar volleybalseizoen in het water vallen, maar dat krijgt alsnog een bijzondere afsluiter. De jongedame uit Oostmalle mag - tot haar eigen verbazing - ons land vertegenwoordigen op het EK beachvolleybal U20 voor vrouwen in Turkije van 8 tot 11 juli. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Den Berk Délice breidt nog verder uit: overname van teler in Merksplas en gloednieuwe sorteercentrale in Hoogstraten
  Hoogstraten/Herentals/Merksplas/Rijkevorsel/Oud-Turnhout

  Den Berk Délice breidt nog verder uit: overname van teler in Merksplas en gloednieu­we sorteercen­tra­le in Hoogstra­ten

  Het succesverhaal van Den Berk Délice gaat verder. Het grote tomatenbedrijf met verschillende teelbedrijven verspreid over de regio heeft nu een gloednieuwe sorteercentrale gebouwd in Hoogstraten. Daarnaast nam het ook nog het bedrijf Truyenberg over in Merksplas. In Rijkevorsel kwam dan weer 8 hectare belichte serres bij. “Wij moeten als bedrijf ook duurzaamheid nastreven”, klinkt het.