Vaccinatiecentrum Voorkempen in Provinciaal Vormingscentrum Malle
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Voorkempen in Provinciaal Vormingscentrum Malle © Benoit De Freine

Inwoners uit 1971 en 1972 uitgenodigd voor coronaprik in vaccinatiecentrum Voorkempen

VoorkempenTegen 11 juli moet elke meerderjarige Vlaming die dat wil, minstens een eerste keer gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Hoe staat het vaccinatiecentrum Voorkempen in Malle ervoor? “Donderdagvoormiddag hebben we zo goed als alle uitnodigingen naar inwoners met het geboortejaar 1971 en 1972 verstuurd”, aldus Pieter Poriau, woordvoerder van het vaccinatiecentrum. 

  1. De vaccinatieteller: hoeveel Belgen zijn intussen gevaccineerd tegen het coronavirus? Hoe zien de regionale verschillen eruit?
    Vaccinatieteller

    De vaccinatie­tel­ler: hoeveel Belgen zijn intussen gevacci­neerd tegen het coronavi­rus? Hoe zien de regionale verschil­len eruit?

    De grootschalige vaccinatiecampagne in ons land is achter de rug. Deze zomer konden in principe alle meerderjarige Vlamingen en alle 12- tot 17-jarigen die dat wensten volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Uiteraard kan wie wil zich nog altijd laten inenten en er worden ook nog boosterprikken gezet voor de meest kwetsbare groepen. Hoeveel Belgen zijn nu deels of volledig beschermd, en zijn er regionale verschillen? Hier vindt u alle relevante cijfers en gegevens in één handige teller.