Aan de glasbol van de Tichelmanstraat in Westmalle stond vorige week al een grote collectie glas, omdat de bol zelf vol zat
Volledig scherm
Aan de glasbol van de Tichelmanstraat in Westmalle stond vorige week al een grote collectie glas, omdat de bol zelf vol zat © emz

Glasbollen puilen uit: achterstand in lediging zou tegen volgende week weggewerkt moeten zijn

Schoten/Brecht/Malle/Wuustwezel/Kalmthout/StabroekDoor onderbemanning bij het bedrijf verantwoordelijk voor de lediging zitten heel wat glasbollen in Malle, Wuustwezel, Kalmthout en Stabroek overvol. Ook delen van Brecht en Schoten kampen met hetzelfde probleem. Al zou dat weldra verholpen moeten zijn.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.