Sinds kort houdt de gemeente Malle ook na een fuif een overleg met de politie, de brandweer en de organiserende vereniging.
Volledig scherm
Sinds kort houdt de gemeente Malle ook na een fuif een overleg met de politie, de brandweer en de organiserende vereniging. © Mine Dalemans

Gemeente houdt ook na fuif een evaluatie

De gemeente Malle houdt na iedere fuif ook een overleg met de dienst Vrije Tijd, de politie, de brandweer en de organiserende vereniging. Op die manier wil de gemeente een korte evaluatie houden na het evenement. Tijdens de festiviteit heeft de organisatie het vaak te druk om ieder voorval te kunnen melden. 

0 reacties

 1. Van het Schoonselhof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van het Schoonsel­hof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen

  Vlamingen zijn gek op Franse châteaux. Onderweg naar het zuiden van Europa passeren we ze een voor een. Maar ook in ons landje staan er vele mooie kastelen. Met de lente die nu al een tijdje bezig is, groeit ook de hoop op echt fietsweer. Wij stippelden voor de kasteelliefhebbers en de ontdekkende fietsers onder ons een aantal fietsroutes uit langs de kastelen in de ruime regio rond Antwerpen: van het Schoonselhof in het zuiden tot het Ravenhof in het noorden.
 2. Van handgemaakte tassen tot een make-upworkshop: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van handgemaak­te tassen tot een ma­ke-upworkshop: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Antwerpen

  In de provincie Antwerpen wordt Moederdag traditioneel op 15 augustus gevierd, maar elke gelegenheid is uiteraard goed genoeg om je mama in de bloemetjes te zetten. Gewoon omdat je moeder het verdient. Daarom hebben we naar aanleiding van de aankomende ‘Moederdag’ op zondag 8 mei voor jou 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van handgemaakte tassen uit Westmalle tot een make-upworkshop in Berchem: ontdek hier hoe je van deze Moederdag de beste ooit maakt.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Sunrise Festival stevent af op recordeditie: “We verwachten 50.000 bezoekers over het hele weekend”
  Lille

  Sunrise Festival stevent af op recordedi­tie: “We verwachten 50.000 bezoekers over het hele weekend”

  De festivalwereld heeft moeilijke jaren achter de rug, maar de honger is groot bij de muziekfans en dat merken ze bij Sunrise Festival als geen ander. Voor het eerst in het bestaan stevent het festival af op een alvast uitverkochte zaterdag en dus 20.000 bezoekers. Het festivalterrein én de camping zijn ook uitgebreid. “Een groter terrein, maar de sfeer en de kwaliteit blijft hetzelfde”, zegt organisator Marijn Venmans.