De verkoop van de offergaven met de traditionele varkenskop kan niet doorgaan
Volledig scherm
De verkoop van de offergaven met de traditionele varkenskop kan niet doorgaan © Laenen

Geen Zalfenkermis, maar Sint-Antoniuskapel zaterdag wel open

MalleDe vijftigste editie van de legendarische Zalfenkermis in Oostmalle kan ook dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Al houdt de lokale kerkraad zaterdag om 10 uur wel een eucharistieviering in de kapel voor de Heilige Antonius Abt. Nadien is de kapel nog tot en met 16 uur te bezoeken. 

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Raakt de vernieuwing van de dorpskern in Westmalle opgestart tegen 2024? Komt er een veilig fietspad naar Sint-Antonius? En wat met de voormalige stortplaats Repaq?
  PREMIUM
  Malle

  BELOOFD IS BELOOFD. Raakt de vernieu­wing van de dorpskern in Westmalle opgestart tegen 2024? Komt er een veilig fietspad naar Sint-Antonius? En wat met de voormalige stort­plaats Repaq?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Malle, die deze legislatuur nog hoopt te starten met haar ‘werf van de eeuw’.
 2. Zo VeloVeilig is Malle: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Malle

  Zo VeloVeilig is Malle: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Malle hebben 40 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.