Dries Van Dyck (links) verwelkomt de eerste gebruikers van het picknickarrangement.
Volledig scherm
Dries Van Dyck (links) verwelkomt de eerste gebruikers van het picknickarrangement. © rv

Gastropub ‘t Molenhuys stelt zomerprogramma voor: “Ontdek de streek met een knapzak of borreltas”

MalleGastropub ’t Molenhuys is helemaal klaar voor de zomer. Met een picknickarrangement, een uitgebreide evenementenkalender én verruimde openingsuren hebben uitbaters Dries Van Dyck en An Wendrickx heel wat in petto voor gezinnen die hun vakantie willen doorbrengen in de schaduw van de Scherpenbergmolen.

  1. E10 Hoeve stopt met restaurantgedeelte en gaat met eTien voor ‘samen tafelen’
    Brecht

    E10 Hoeve stopt met restaurant­ge­deel­te en gaat met eTien voor ‘samen tafelen’

    Wie er na dit weekend aan dacht om nog eens een tête-à-tête te hebben in de E10 Hoeve, zal er een alternatief moeten zoeken. Of een paar vrienden extra, want vanaf maandag schakelt eTien over op het concept ‘samen tafelen’. Het vroegere restaurant en de Orangerie zullen dan exclusief voorbehouden voor kleinere gezelschappen van om en bij de tien mensen. “We kregen steeds meer vraag van kleinere gezelschappen die wél de restaurantervaring willen, maar ook de privacy", zegt zaakvoerder Joris Goossens.