Personal trainer en voedingsdeskundige James Martin met een van de vaste klanten in EMfitness
Volledig scherm
Personal trainer en voedingsdeskundige James Martin met een van de vaste klanten in EMfitness © emz

Fitness in Oostmalle ziet bezetting met 60 procent stijgen

MalleOok de fitnesscentra hebben door de coronamaatregelen in de klappen gedeeld. Al ziet EMfitness op de Hoogstraatsebaan in Oostmalle de bezetting weer met zestig procent toenemen. “Heel wat klanten starten het nieuwe jaar met goede voornemens. Anderzijds hebben ze ingezien dat sporten hier veilig kan”, aldus personal trainer en voedingsdeskundige James Martin (36). 

 1. Eerste soloplaat van dj Zenne raakt gevoelige snaar: “Ik heb mijn ex-vriendin moeten leren loslaten”
  Zoersel

  Eerste soloplaat van dj Zenne raakt gevoelige snaar: “Ik heb mijn ex-vrien­din moeten leren loslaten”

  Na enkele succesvolle samenwerkingen heeft dj Zenne, het disjockey-alias van Senne Van Dijck (20) uit Sint-Antonius Zoersel, in de nacht van donderdag op vrijdag voor het eerst een solosingle gereleased. Met ‘Let Somebody Go’ hoopt hij hoge toppen te scheren. Het is wellicht zijn laatste nummer uit het genre electro dance music, want de beloftevolle plaatjesdraaier wil zich erna graag wagen aan R&B.
 2. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.
 3. BINNENKIJKER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”
  PREMIUM
  Antwerpen

  BINNENKIJ­KER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”

  60.000 studenten telt Antwerpen al, en daarmee is de stad de nummer drie na Brussel en Gent – Leuven telt er al een aantal jaren net iets minder. Maar met alsmaar stijgende huurprijzen wordt de zoektocht naar een betaalbaar kot steeds lastiger. Wij bezochten studenten die wél nog een verborgen pareltje vonden, in verscheidene prijscategorieën. “Ik blijf hier zo lang mogelijk wonen, liefst ook na mijn studies.”