De leiding van KLJ Oostmalle vatte post op het dorpsplein. Vlnr: Lotte Meyvis (19), Sander Verlinden (20) en Levi Van Deun (19).
Volledig scherm
De leiding van KLJ Oostmalle vatte post op het dorpsplein. Vlnr: Lotte Meyvis (19), Sander Verlinden (20) en Levi Van Deun (19). © emz

En daar is KLJ Oostmalle weer: versierde tractor met speakers maakt op dorpsplein reclame voor startdag

Dit weekend starten de jeugdbewegingen weer op en dat is iets wat KLJ Oostmalle niet onopgemerkt voorbij laat gaan. Dinsdag versierde de leiding het dorp en de schoolomgeving met rode ballonnen, donderdagnamiddag deden de speakers aan een gepimpte tractor een reclameboodschap voor de startdag doorheen het hele dorp weergalmen. 

  1. Kalmthoutse Heide wordt (nog) geen Nationaal Park als het van gemeenten afhangt: “Landbouw dreigt grote verliezer te worden”
    PREMIUM
    Kalmthout/Essen/Kapellen/Brasschaat/Wuustwezel/Brecht/Stabroek

    Kalmthout­se Heide wordt (nog) geen Nationaal Park als het van gemeenten afhangt: “Landbouw dreigt grote verliezer te worden”

    Het Grenspark Kalmthoutse Heide is kandidaat om een Nationaal Park te worden, maar de animo in de rechtstreeks betrokken gemeenten is niet meteen groot te noemen. Integendeel zelfs. Op Brasschaat na wil geen enkel gemeentebestuur het engagement (nu) aangaan. “Vooral voor de landbouw biedt het idee nog heel wat onzekerheden.” Grenspark Kalmthoutse Heide roept nog voor 16 september een bijzondere commissie samen en heeft aan Minister Demir ook al om een eventueel uitstel gevraagd.