De leiding van KLJ Oostmalle vatte post op het dorpsplein. Vlnr: Lotte Meyvis (19), Sander Verlinden (20) en Levi Van Deun (19).
Volledig scherm
De leiding van KLJ Oostmalle vatte post op het dorpsplein. Vlnr: Lotte Meyvis (19), Sander Verlinden (20) en Levi Van Deun (19). © emz

En daar is KLJ Oostmalle weer: versierde tractor met speakers maakt op dorpsplein reclame voor startdag

Dit weekend starten de jeugdbewegingen weer op en dat is iets wat KLJ Oostmalle niet onopgemerkt voorbij laat gaan. Dinsdag versierde de leiding het dorp en de schoolomgeving met rode ballonnen, donderdagnamiddag deden de speakers aan een gepimpte tractor een reclameboodschap voor de startdag doorheen het hele dorp weergalmen. 

  1. Provincie zet schouders onder wekelijkse markten: “De markt is zowel een economisch als een sociaal gegeven”
    Provincie Antwerpen

    Provincie zet schouders onder wekelijkse markten: “De markt is zowel een economisch als een sociaal gegeven”

    Maar liefst 52 van de 69 gemeenten van de provincie Antwerpen hebben een of meerdere wekelijkse markten. De provincie heeft daarom in april, niet toevallig de ‘Maand van de Markt’, een online bevraging gelanceerd onder de marktbezoekers om een beter zicht te krijgen op dit wekelijkse gebeuren. Met de resultaten van deze eerste verkennende studie gaat de provincie nu verder aan de slag om lokale besturen en hun vaste marktkramers beter te ondersteunen. “Onze markten moeten meer aantrekkingskracht krijgen”, zegt gedeputeerde Kathleen Helsen.