Ook in de fietsenstalling op het Bergplein langs de Antwerpsesteenweg in Westmalle vind je de oranje, elektrische deelfietsen van Donkey Republic
Volledig scherm
Ook in de fietsenstalling op het Bergplein langs de Antwerpsesteenweg in Westmalle vind je de oranje, elektrische deelfietsen van Donkey Republic © emz

Elektrische deelfietsen van Donkey Republic voortaan ook te vinden in Malle

MalleDe oranje deelfietsen van Donkey Republic zijn opgedoken in Malle. Met de e-bikes kan je je vlot verplaatsen in de hele regio, van Niel tot Wuustwezel.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. K.Z. leeft tijdelijk herop met afterworks en dansavonden: “We willen volk uit de buurt verbinden”
  Malle/Zoersel

  K.Z. leeft tijdelijk herop met afterworks en dansavon­den: “We willen volk uit de buurt verbinden”

  Goed nieuws voor de 21-plussers uit Zoersel, Westmalle en omstreken. Zij kunnen weldra weer een pint gaan pakken en de beentjes losgooien in ‘feeststamminee K.Z.’ op de Zoerselbaan in Westmalle. Alvast tijdelijk, want vier veertigers gaan er vier maanden lang vier weekends per maand afwisselend een afterwork op vrijdag en een dansavond op zaterdag houden. De startknaller? Een nineties-party op zaterdag 4 maart.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.