Elisa Laenen (95) kreeg donderdag een coronavaccin
Volledig scherm
Elisa Laenen (95) kreeg donderdag een coronavaccin © emz

Eerste gevaccineerde inwoners van Malle hoopvol: “Meer contact met andere bewoners en familie”

MalleDonderdag zijn de coronavaccinaties in Malle gestart. In het woonzorgcentrum Mariënhove op de Brechtsesteenweg kregen 91 residenten een eerste inenting. De zusters van afdeling Maria Rust zijn alvast optimistisch. “Hopelijk is heel deze crisis vlug opgelost, zodat de levensomstandigheden weer gewoner worden”, aldus zuster Elisa Laenen (95).

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Kleinzoon Vlaams parlementslid sluipt kamer binnen tijdens vergadering
  Play

  Kleinzoon Vlaams parlements­lid sluipt kamer binnen tijdens vergade­ring

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"