Discotheek The Missing Link gaat met sneltesten werken zodat je niet meer met mondmasker moet dansen. Dat kan het nabijgelegen Danskafee 't Hofke jammer genoeg niet doen.
Volledig scherm
Discotheek The Missing Link gaat met sneltesten werken zodat je niet meer met mondmasker moet dansen. Dat kan het nabijgelegen Danskafee 't Hofke jammer genoeg niet doen. © Klaas De Scheirder

Discotheek in Westmalle gaat dan toch sneltesten inzetten: “Feesten met mondmasker is niet feesten”

MalleDiscotheek The Missing Link in Westmalle gaat vanaf vrijdag sneltesten afnemen bij feestgangers. Als die negatief is, hoeft een mondmasker op de dansvloer niet meer, op voorwaarde dat je ook een Covid Safe Ticket kan voorleggen. “We voorzien vijf extra personeelsleden om alles in goede banen te leiden”, vertelt mede-uitbater Davy Verbaeten. Het naburig Danskafee ‘t Hofke is voorstander van een gezamenlijke teststraat, maar het danscafé mag niet met sneltesten werken. 

  1. Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”
    Antwerpen

    Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”

    Problemen los je op met een goed pak slaag, of door dingen kapot te gooien. En vrouwen, die dienen vooral om te misbruiken. Die ‘filosofie’ heeft Stephaan Du Lion volgens zijn vroegere vrienden meegekregen van zijn vader Julien, en het lijkt ook passend bij een man die zich komende week voor vier moorden op vrouwen moet verantwoorden. Een man die zelf ooit zei dat zijn ex een standbeeld verdient, voor de 18 jaar die ze met hem doorbracht. Een portret.