Harry Hendrickx stopt na 27 jaar als burgemeester van Malle. Hij werd op zijn allerlaatste gemeenteraad donderdagavond overstelpt met cadeaus.
Volledig scherm
Harry Hendrickx stopt na 27 jaar als burgemeester van Malle. Hij werd op zijn allerlaatste gemeenteraad donderdagavond overstelpt met cadeaus. © emz

Burgemeester Harry Hendrickx overspoeld met cadeautjes en lofzangen op zijn laatste gemeenteraad

MalleNa 27 jaar komt er een einde aan het burgemeesterschap van Harry Hendrickx (DBM). Vanwege corona kon het afzwaaimoment maandag niet doorgaan. Ook het volksfeest op 2 januari is uitgesteld. Desondanks wist de gemeenteraad hem donderdagavond alvast een onvergetelijk afscheid te geven. De raadsleden staken de loftrompet over de burgervader, die overstelpt werd met geschenken. 

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.