Het blotevoetenpad in Malle oogt spectaculair.
Volledig scherm
Het blotevoetenpad in Malle oogt spectaculair. © Toon Verheijen

Blotevoetenpad van 500 meter geopend door bossen van Provinciaal Vormingscentrum Malle

MalleEen pad met grote keien, een zandstrook, een waterbad en een modderpoel. Het zijn maar enkele van de onderdelen van het nieuwe blotevoetenpad dat geopend is op het Provinciaal Vormingscentrum Malle.  Voor wie eens iets zoekt om met kinderen te doen, is het een absolute aanrader én het is bovendien gratis.

 1. Lokaal rocktalent trapt Klub K op gang
  Malle

  Lokaal rocktalent trapt Klub K op gang

  Malle heeft een nieuwe cultuurtempel. Het kelderlokaal naast JH Malmejo zal een jaar lang uitsluitend bestemd zijn voor ‘Klub K’. Daar kunnen lokale concertorganisators optredens inrichten. Al kunnen ook inwoners of plaatselijke verenigingen het zaaltje huren voor culturele activiteiten of evenementen. ‘Pop in Malle’ gaf donderdagavond de aftrap met een optreden van rockband Pablo Honey. Rocktalent Jules Vermeiren (23) uit Westmalle verzorgde het voorprogramma.
 1. Vijf restaurants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteitsvolle zaken dan één kans op een Michelinster”
  PREMIUM
  Turnhout

  Vijf restau­rants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteits­vol­le zaken dan één kans op een Michelin­ster”

  Alex Verhoeven begon zijn carrière in de keuken van Hof van Cleve. Tegenwoordig roert hij in de potten van Hert, het restaurant dat hij in Turnhout opende op 72 meter hoogte. Maar Alex Verhoeven is veel meer dan alleen Hert. Hij runt binnenkort vijf restaurants én heeft plannen voor een feestzaal. “Ik moet toegeven dat ik mezelf onlangs ben tegengekomen.”