Dit weekend geniet Westmalle van een braderij met Dorpskermis. Het college van burgemeester en schepenen kwam het evenement op gang trappen
Volledig scherm
Dit weekend geniet Westmalle van een braderij met Dorpskermis. Het college van burgemeester en schepenen kwam het evenement op gang trappen © emz

Bestuur geeft startschot voor braderij met dorpskermis: “Eindelijk sociaal leven weer oppikken”

MalleMalle bruist weer van leven. De zomer wordt ingezet met de braderij in combinatie met de Dorpskermis in Westmalle. Het bestuur gaf vrijdagavond het startschot. Het voltallige college van burgemeester en schepenen waagde zich met veel plezier aan een spelletje kamelenderby aan het kraam van de Westmalse kermisfamilie Severeyns. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.