An Celis op haar ziektebed op de intensieve zorgen van het UZA in Edegem, samen met haar man Ivan.
Volledig scherm
PREMIUM
An Celis op haar ziektebed op de intensieve zorgen van het UZA in Edegem, samen met haar man Ivan. © RV

An (42) werd met wat pijnstillers naar huis gestuurd, twee dagen later bleek ze hersenbloeding te hebben: “Mijn vrouw had kunnen sterven door medische blunder”

MalleMet barstende hoofdpijn kwam An Celis (42) uit Sint-Antonius Zoersel vrijdag binnen op de spoeddienst van het AZ Voorkempen in Malle. Een infectie aan de urinewegen was het verdict. Ze mocht naar huis met een voorschrift voor antibiotica en pijnstillers. Omdat de klachten niet meer te houden waren, bracht haar man haar zondag naar het UZA in Edegem. Daar werd een hersenbloeding vastgesteld. Een onmiddellijke hersenoperatie volgde. “Ze is door het oog van het naald gekropen”, vertelt haar man Ivan. An herstelt nog steeds op de afdeling intensieve zorgen.

 1. Muziekinstrumenten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”
  Stabroek/Antwerpen/Temse/Gent/Brussel

  Muziekin­stru­men­ten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”

  Einde september 2022 ging Keymusic, een van de grootste muziekwinkelketens in de Benelux, voor de tweede keer failliet. De zoektocht naar een overnemer van de Belgische filialen was vruchteloos. De overige honderden muziekinstrumenten en toebehoren worden per opbod verkocht. Sinds dinsdag kan je bieden via het online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek).
 2. Logistiek bedrijf Aprojects en PSA slaan handen in mekaar aan Churchilldok: “Idee groeide onder voetbalfans”
  Antwerpen

  Logistiek bedrijf Aprojects en PSA slaan handen in mekaar aan Churchill­dok: “Idee groeide onder voetbal­fans”

  Het Antwerpse bedrijf Aprojects opent in mei 2023 een nieuw, duurzaam logistiek centrum op de stukgoedterminal van PSA aan het Churchilldok. Het gaat om een investering van 10 miljoen euro. De samenwerking tussen Aprojects, goederenbehandelaar PSA en Port of Antwerp-Bruges werd dinsdag ondertekend in het Bosuilstadion. Het personeel van Aprojects zal de naam voor de vestiging mogen kiezen.
 3. Van ‘banana pancakes’ tot ‘flensjes suzette’: ontdek 5 zaken in de regio Antwerpen waar je van heerlijke pannenkoeken kan smullen tijdens Maria Lichtmis
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van ‘banana pancakes’ tot ‘flensjes suzette’: ontdek 5 zaken in de regio Antwerpen waar je van heerlijke pannenkoe­ken kan smullen tijdens Maria Lichtmis

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij hebben voor jou vijf pannenkoekenhuisjes geselecteerd in de regio Antwerpen waar je lekker kan smullen van de heerlijke lekkernij: van flensjes suzette bij ‘t Notarjaet in Boechout tot plantaardige pannenkoeken met bananenvulling bij Vegateau in Antwerpen.