Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Foto Vertommen

14 jongeren in schoolomgeving Oostmalle gespot zonder verlichting

 1. Nabestaanden organiseren herdenkingsrit voor overleden trucker Tim Verresen (32): “Stoet met vrachtwagens als mooiste eerbetoon”
  PREMIUM
  Lier/Lint/Oostmalle/Poederlee

  Nabestaan­den organise­ren herden­kings­rit voor overleden trucker Tim Verresen (32): “Stoet met vrachtwa­gens als mooiste eerbetoon”

  De nabestaanden van de overleden vrachtwagenchauffeur Tim Verresen uit Oostmalle organiseren zondag een herdenkingsrit met trucks in Lier en Lint. De amper 32-jarige Tim bezweek op 4 februari aan de gevolgen van een hartaanval die hij kreeg toen hij in Lint een vracht aan het lossen was. “Tim was camionneur in hart en nieren. Een truckrun is het mooiste eerbetoon dat we hem kunnen brengen.”
 2. Wie Dessel zegt, zegt Graspop... Over nóg een jaar zonder hoogdagen van de metal: “Plezier maken, maar ook hard werken. We zullen het zo missen”
  PREMIUM
  Dessel

  Wie Dessel zegt, zegt Graspop... Over nóg een jaar zonder hoogdagen van de metal: “Plezier maken, maar ook hard werken. We zullen het zo missen”

  Het is nu zeker: ook in 2021 zien we in Dessel geen zware mannen met lang haar headbangen en meebrullen met de diepste grafstemmen. De organisatie van hét metalfestival van ons land kondigde vrijdag aan dat de 25ste editie van Graspop Metal Meeting wordt uitgesteld naar 2022. Dat is niet alleen een zware domper voor alle trouwe bezoekers, maar ook voor alle leveranciers, lokale handelaars en verenigingen die voor het tweede jaar op rij hun inkomsten in rook zien opgaan. “Graspop draagt de hele gemeenschap.” Van de hoteluitbater tot de vrijwilligers: hun hoop op betere tijden.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen