De pizza-automaat in Maldegem.
Volledig scherm
De pizza-automaat in Maldegem. © RV

Zin in pizza? Die haal je in Maldegem warm en eetklaar uit de automaat

MaldegemZin in pizza? Je kan vanaf nu in Maldegem een warme pizza uit een nieuwe automaat halen, in de Gentse Steenweg.

 1. Workshops rond toerisme in Maldegem
  Maldegem

  Workshops rond toerisme in Maldegem

  De gemeente Maldegem organiseert workshops rond lokaal toerisme. Wie zin heeft om mee te denken over toerisme in Maldegem, ideeën heeft of gewoon geïnteresseerd is, die kan op dinsdag 4 oktober, donderdag maandag 17 oktober en woensdag 9 november, telkens om 19.30 uur terecht in het gemeentehuis. Erik Hennes, regiocoördinator van Toerisme Meetjesland, neemt de deelnemers mee in creatieve brainstormsessies over de toekomst van het toerisme in Maldegem. Inschrijven kan via www.maldegem.be/workshops-toerisme of via toerisme@maldegem.be.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.