Jens De Smet overleed afgelopen weekend na hartfalen
Volledig scherm
PREMIUM
Jens De Smet overleed afgelopen weekend na hartfalen © rv

Vrienden en familie in diepe rouw na plots overlijden Jens De Smet (27): “Dat het gebeurde op de plek waar hij het liefste was, het voetbalveld, is onze enige troost”

Maldegem/ZelzateTriest nieuws uit Maldegem afgelopen weekend. Jens De Smet, amper 27 jaar oud, overleed zondag nadat hij zaterdagmiddag tijdens een voetbalwedstrijd in elkaar zakte. Er werd nog gepoogd hem te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Vrienden en familie reageren vol ongeloof. “Het is gewoon niet te vatten. De enige troost is dat hij van ons heengegaan is op een plek die hem het dierbaarst is, namelijk het voetbalveld.”

  1. Jeroen Calsijn (KSK Maldegem) kijkt uit naar topper: “Ik zag scherpte op training, maar Sint-Laureins wordt een taaie brok”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Jeroen Calsijn (KSK Maldegem) kijkt uit naar topper: “Ik zag scherpte op training, maar Sint-Lau­reins wordt een taaie brok”

    Onvervalste topper in het Maurice De Waelestadion. KSK Maldegem en Sint-Laureins, de nummers twee en drie in tweede provinciale A strijden zaterdagavond voor de punten. KSK Maldegem beet zich de voorbije weken vast in het wiel van titelfavoriet Destelbergen en wil de ploeg uit het Gentse voort onder druk zetten. Sint-Laureins is net zo goed ambitieus en kreeg vorige week de sputterende motor toch op toerental. We hielden de vinger aan de pols in beide kampen. Jeroen Calsijn weet dat het geen walk in the park wordt.