Arno Van Hoorebeke, Jente De Clercq, Aaron Van Ongeval en Ryan Royemans van Melius.
Volledig scherm
Arno Van Hoorebeke, Jente De Clercq, Aaron Van Ongeval en Ryan Royemans van Melius. © JSA

Vier vrienden brouwen honingbier Melius: deel opbrengst gaat naar aanleg nieuwe bijenweides

Vier vrienden van de Arteveldehogeschool in Gent brengen samen een honingbier op de markt. Het bier heet Melius.

0 reacties

 1. Open Bedrijvendag in Meetjesland en regio Deinze: van koeien melken in Bellem tot staalreus bezoeken in Zelzate
  PREMIUM
  Aalter/Deinze/Ertvelde/Zelzate

  Open Bedrijven­dag in Meetjes­land en regio Deinze: van koeien melken in Bellem tot staalreus bezoeken in Zelzate

  Op zondag 2 oktober is het weer Open Bedrijvendag. Ook in het Meetjesland en de streek rond Deinze kan je tussen 10 en 17 uur allerlei bedrijven bezoeken. Wij zochten er enkele uit die we graag aan jou voorstellen. Check zeker ook de website www.openbedrijvendag.be om de bedrijven beter te leren kennen, en te checken welke praktische voorbereidingen je moet maken voor een bezoek. Dit valt er zondag te beleven.
 2. Workshops rond toerisme in Maldegem
  Maldegem

  Workshops rond toerisme in Maldegem

  De gemeente Maldegem organiseert workshops rond lokaal toerisme. Wie zin heeft om mee te denken over toerisme in Maldegem, ideeën heeft of gewoon geïnteresseerd is, die kan op dinsdag 4 oktober, donderdag maandag 17 oktober en woensdag 9 november, telkens om 19.30 uur terecht in het gemeentehuis. Erik Hennes, regiocoördinator van Toerisme Meetjesland, neemt de deelnemers mee in creatieve brainstormsessies over de toekomst van het toerisme in Maldegem. Inschrijven kan via www.maldegem.be/workshops-toerisme of via toerisme@maldegem.be.
 1. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.