Bij het ongeval donderdag op de E17 in Temse kwamen de 23-jarige Azem Glogov uit Maldegem en zijn passagier, de 20-jarige Sucria Ajriz, om het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het ongeval donderdag op de E17 in Temse kwamen de 23-jarige Azem Glogov uit Maldegem en zijn passagier, de 20-jarige Sucria Ajriz, om het leven. © Kristof Pieters/rv

Verongelukte jongeman (23) laat hoogzwangere vrouw achter: “Hij was enorm trots dat er een zoontje op komst was”

Temse/Maldegem/HammeDe twee dodelijke slachtoffers van een zwaar verkeersongeval donderdagavond op de E17 in Temse zijn beide afkomstig uit de Roma-gemeenschap. De 23-jarige Azem Glogov uit Maldegem had met enkele vrienden afgesproken in Antwerpen om er te praten over de nakende geboorte van zijn eerste zoontje. Op de terugweg naar huis liep het echter fout en botste hij achteraan tegen een vrachtwagen. Hierbij kwam ook de passagier om het leven, de 20-jarige Sucria Ajriz, die hij een lift naar huis gaf.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek