De mannen van het Stoomcentrum Maldegem bij Thomas de Stoomlocomotief. In het midden Koen Goossens en Jonas De Pau.
Volledig scherm
De mannen van het Stoomcentrum Maldegem bij Thomas de Stoomlocomotief. In het midden Koen Goossens en Jonas De Pau. © Foto JSA

'Thomas de Stoomlocomotief' wordt tweejaarlijks event

MALDEGEMDe populaire kinderheld 'Thomas de Stoomlocomotief' komt het eerste weekend van september terug naar het Stoomcentrum in Maldegem. Nadien wordt het een tweejaarlijks evenement.

 1. Toiletkwestie verdeelt het Meetjesland: Evergem investeert fors, De Crem wil er in Aalter niets van weten, Maldegem werkt aan alternatief
  PREMIUM
  Evergem/Aalter/Meetjesland

  Toiletkwes­tie verdeelt het Meetjes­land: Evergem investeert fors, De Crem wil er in Aalter niets van weten, Maldegem werkt aan alterna­tief

  Een plasje of een ‘grote boodschap’ doen in een openbaar toilet? Dat kan in coronatijden niet zomaar in alle gemeenten van het Meetjesland. Evergem heeft net 130.000 euro geïnvesteerd in twee nieuwe openbare toiletten. Pieter De Crem wil in Aalter dan weer niet van het idee weten, want hij vreest overlast. In Maldegem en Eeklo wordt bevestigd dat het moeilijk is om openbare toiletten echt netjes te houden. Wij trokken met de wc-borstel door het Meetjesland.
 2. Eleonore (11) is jongste kandidaat in Junior Bake Off Vlaanderen: “Mama won ooit op televisie en is mijn grote leermeester”
  PREMIUM
  Boekhoute

  Eleonore (11) is jongste kandidaat in Junior Bake Off Vlaanderen: “Mama won ooit op televisie en is mijn grote leermees­ter”

  Eleonore De Nijs (11) uit Boekhoute schittert in het nieuwe programma Junior Bake Off Vlaanderen, elke woensdagavond op VIER. Als jongste van alle kandidaten moet ze presentator Jeroom en de jury overtuigen van haar bakkunsten. De kneepjes van het vak leert ze alvast van een goede leermeester: mama Ellen Lammens won in 2012 nog het programma De Meesterbakker, en dat heeft haar leven drastisch veranderd. Wij gingen in Boekhoute in de potten roeren.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi