SIllustratie: lasercutten.
Volledig scherm
SIllustratie: lasercutten. © Jef Van Nooten

Techniek van lasercutter leren kennen? Dan is Fablab iets voor jou

MaldegemMaldegem organiseert een workshop voor volwassenen die de basistechnieken van een lasercutter willen leren kennen.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Café Duivenlokaal wordt na 156 jaar ontmoetingscentrum Avondvreugd: “Ideaal voor een drankje of een warm middagmaal”
  PREMIUM
  Lotenhulle

  Café Duivenlo­kaal wordt na 156 jaar ontmoe­tings­cen­trum Avond­vreugd: “Ideaal voor een drankje of een warm middagmaal”

  Café Duivenlokaal in Lotenhulle (Aalter) krijgt een tweede leven. Net voor Nieuwjaar sloot het café na 156 jaar de deuren. Maandag ging de zaak weer open, maar nu als ontmoetingscentrum Avondvreugd. Je kan er een glas drinken en ’s middags zelfs van een warme maaltijd genieten. Maar om 17 uur gaat Avondvreugd wel dicht. Ontdek hier het nieuwe concept.