De hele tent kijkt aandachtig naar de spannende wedstrijd.
Volledig scherm
De hele tent kijkt aandachtig naar de spannende wedstrijd. © Arne Blomme

Supporterscafé t Lapperke ziet poulain Emiel Verstrynge tweede worden op WK veldrijden: “Dit hadden we drie jaar geleden nooit durven dromen”

AdegemIn supporterscafé ‘t Lapperke in Adegem schreeuwden ze zaterdagavond hun poulain naar de overwinning, maar het werd zilver voor veldrijder Emiel Verstrynge op het WK in het Amerikaanse Fayetteville. Toch overheerst vooral fierheid bij de supporters. “En volgende week gaan we hem naar de overwinning schreeuwen in Maldegem.”

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    9

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.