Danny Vannevel wordt schepen.
Volledig scherm
Danny Vannevel wordt schepen. © RV

Stoelendans in gemeenteraad Maldegem: ook Danny Vannevel wordt schepen

MaldegemDe gemeenteraad van Maldegem ondergaat donderdagavond een pak vernieuwingen. Ook Danny Vannevel wordt schepen voor N-VA.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Zwembad Maldegem moet binnenkort maanden dicht voor zoveelste oplapwerken: “Ook elders in Meetjesland staan sluitingen gepland”
  PREMIUM
  Maldegem/Meetjesland

  Zwembad Maldegem moet binnenkort maanden dicht voor zoveelste oplapwer­ken: “Ook elders in Meetjes­land staan sluitingen gepland”

  Het Sint-Annazwembad in Maldegem moet binnenkort drie maanden dicht voor de zoveelste herstellingswerken op rij. De gemeente wil zeker aftoetsen met Eeklo, om de tijdelijke sluiting niet te doen wanneer het zwembad daar dicht is. Ook in Evergem is een tijdelijke sluiting hangende. Maldegem wil ondertussen verder nadenken over de komst van een eventueel nieuw zwembad.
 3. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.