Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Geert De Rycke

Ruim drie maanden aanschuiven op Staatsbaan (N9) in Adegem: tijdelijke verkeerslichten voor beurtelings verkeer op één rijvak

AdegemWie de komende maanden de N9 in Adegem (Maldegem) neemt, moet rekening houden met verkeershinder door werken.

 1. Stanse (17) ging op reis zonder ouders, en toont avonturen op VRT Max: “De vrijheid hebben om alles zelf te beslissen was de max”
  PREMIUM
  Aalter

  Stanse (17) ging op reis zonder ouders, en toont avonturen op VRT Max: “De vrijheid hebben om alles zelf te beslissen was de max”

  Stanse Van Synghel (17) uit Aalter is te zien in de nieuwe reeks ZOOV op VRT Max. ZOOV staat voor ‘Zonder Ouders Op Vakantie’ en toont de avonturen van zes jongeren die voor het eerst solo op reis trekken. Het werden negen onvergetelijke dagen in Malaga. “Zonder dat programma zou ik nooit alleen naar Spanje gemogen hebben”, beseft Stanse maar al te goed.
 2. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
  PREMIUM
  Deinze

  HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.
 1. Student Alexander (19) wil met eigen bedrijfje digitale kloof dichten: “In elke generatie of klasse is er hulp nodig”
  PREMIUM
  Aalter

  Student Alexander (19) wil met eigen bedrijfje digitale kloof dichten: “In elke generatie of klasse is er hulp nodig”

  Alexander Vandepitte uit Aalter, amper 19 jaar oud en student Toegepaste Informatica aan Howest Brugge, breidt zijn bedrijfje MyCWeb uit. Hij begon met zelf digitaal advies te geven, maar werkt ondertussen met heel wat andere studenten, en is actief in heel Oost en West-Vlaanderen. “We komen bij de mensen thuis. De wereld is al digitaal genoeg”, klinkt het.