Prinses Delphine.
Volledig scherm
Prinses Delphine. © Photonews

Prinses Delphine stelt tentoon op boogscheut van Maldegem en Sint-Laureins

AardenburgHet Kunstenfestival van Aardenburg, net over de Meetjeslandse grens in Nederland, ontvangt prinses en kunstenares Delphine Van Saksen-Coburg.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Wie nog naar Campo Solar in Damme wil, moet snel zijn: “Camping zit vol en zaterdag is uitverkocht, met dank aan ons gevarieerd programma”
  PREMIUM
  Damme/Brugge

  Wie nog naar Campo Solar in Damme wil, moet snel zijn: “Camping zit vol en zaterdag is uitver­kocht, met dank aan ons gevarieerd programma”

  Flip Kowlier, Compact Disk Dummies en Het Zesde Metaal zullen het graag horen: de ticketverkoop voor Campo Solar in Damme gaat als een trein. “Op zaterdag zitten we vol en ook op onze eerste camping kan er geen volk meer bij”, glimlacht organisator Karel Standaert. Met 86 vogelverschrikkers die het festival al weken aankondigen in onze regio als geheim wapen.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.