De Maldegemnaars kwamen donderdagavond massaal naar de plannen kijken in Den Hoogen Pad.
Volledig scherm
De Maldegemnaars kwamen donderdagavond massaal naar de plannen kijken in Den Hoogen Pad. © Joeri Seymortier

Ombouw N49 Maldegem tot snelweg gaat vijf jaar duren: werken gepland van 2021 tot 2025

De ombouw van de N49 in Maldegem tot een snelweg zal ten vroegste eind 2021 starten en zal vijf jaar duren. Je zal de N49 op Maldegems grondgebied enkel nog van op de N44 en van in de Noordstraat op kunnen. De gemeente ijvert nog extra voor een afrit aan de Noordstraat voor het verkeer dat van de kust komt. “Wie gaat er anders ooit nog een spaghetti komen eten in ons centrum?”, zegt burgemeester Bart Van Hulle.

0 reacties

  1. 70.000 euro voor ‘Kinepolis on Tour’ verantwoord of niet? “Mensen uit 108 verschillende gemeenten leren Maldegem kennen”
    Maldegem

    70.000 euro voor ‘Kinepolis on Tour’ verant­woord of niet? “Mensen uit 108 verschil­len­de gemeenten leren Maldegem kennen”

    Deze week landt ‘Kinepolis on Tour’ voor de nationale première in Maldegem, en zorgt elf dagen lang voor cinema in openlucht. De gemeente betaalt 70.000 euro, en dat is niet naar de zin van CD&V. Die zien liever kleinschalige events, waar de plaatselijke horeca een graantje kan bij meepikken. “Wij willen meer doen dan kampvuurtjes maken met lokale stamgenoten. Maldegem moet ook buiten de gemeente een bekend merk worden”, reageert burgemeester Bart Van Hulle (Open Vld) scherp.