Nu wordt er nog gewoon geparkeerd op de Markt van Maldegem.
Volledig scherm
Nu wordt er nog gewoon geparkeerd op de Markt van Maldegem. © Joeri Seymortier

Na schrappen bouw nieuw cultuurcentrum: komt er nog ondergrondse parking in centrum Maldegem?

MaldegemKomt er nog een ondergrondse parking in het centrum van Maldegem? Die knoop moet het nieuwe gemeentebestuur snel doorhakken.

 1. Wie de komende 25 jaar een groot bouwproject in Brugge wil realiseren, heeft nog keuze uit drie locaties: “Hier wijken we niet meer vanaf”
  PREMIUM

  Wie de komende 25 jaar een groot bouwpro­ject in Brugge wil realiseren, heeft nog keuze uit drie locaties: “Hier wijken we niet meer vanaf”

  Het Kaaidistrict in Sint-Pieters, de voorzijde van het station en Zeebrugge: dat zijn de drie plaatsen waar de komende 25 jaar nog grote appartementsgebouwen bij kunnen komen in Brugge. Dat staat te lezen in het nieuwe Beleidsplan Ruimte Brugge, zeg maar de ‘Bijbel’ van de Brugse ruimte tot 2050. “We zullen doordacht te werk moeten gaan”, klinkt het.
  Brugge
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.