Het sportstrand komt achteraan in het Sint-Annapark.
Volledig scherm
PREMIUM
Het sportstrand komt achteraan in het Sint-Annapark. © Gemeentebestuur Maldegem

Maldegem krijgt deze zomer eigen ‘sportstrand’: beachvolley, fietsparcours, springkastelen en obstakelparcours

MaldegemMaldegem kiest voor een leuke en sportieve zomer en gaat achteraan het Sint-Annapark een eigen sportstrand aanleggen. Van 1 juli tot aan Maldegem Kermis eind september moet dat voor een echt vakantiegevoel zorgen. Het sportstrand wordt het alternatief voor het afgevoerde openluchtzwembad. Dit is het plan.

  1. Minister Diependaele en schepen Souguir over het Gravensteen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelijker”
    PREMIUM
    Gent

    Minister Diependae­le en schepen Souguir over het Graven­steen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelij­ker”

    Twee jaar lang al wordt er in Gent gebakkeleid over het Gravensteen, en hoe we dat toegankelijk moeten maken. Actiegroepen protesteren tegen elk voorstel, maar veel alternatieven voor het geplande paviljoen en de lifttoren naast de donjon zijn er niet. Minister Diependaele probeerde de partijen in Gent op één lijn te krijgen, schepen Souguir zette een inspraakronde op poten, maar het oorspronkelijk plan blijft behouden. Kon dat hele proces nu echt niet anders?