Maldegem gaat voor de winterse sfeer.
Volledig scherm
Maldegem gaat voor de winterse sfeer. © thinkstock

Maldegem gaat voor White Sunday: Sinterklaas en Kerstman hand in hand

De handelaars van Maldegem starten de feestmaand goed en organiseren op zondag 1 december White Sunday.

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Thomas Huyghe (29) blikt terug op zijn jeugd in ‘Sente’: “Pas nadat ik verhuisde had ik door hoe idyllisch het Meetjesland wel niet is”
  PREMIUM
  Sint-Laureins

  Thomas Huyghe (29) blikt terug op zijn jeugd in ‘Sente’: “Pas nadat ik verhuisde had ik door hoe idyllisch het Meetjes­land wel niet is”

  Thomas Huyghe (29) komt graag thuis in Comer, de wijk in Sint-Laureins waar zijn ouders nog steeds wonen. Het dorp waar de jonge televisiemaker opgroeide doet hem vooral terugdenken aan zijn zorgeloze jeugd in het Meetjesland. “Iedereen kent iedereen. Ik ben hier de zoon van Dirk en Mieke, niet ‘die kerel van op tv’.”
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil