De familie De Mey is trots op de zaak die ze uit de grond gestampt heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie De Mey is trots op de zaak die ze uit de grond gestampt heeft. © RV

Mail zaait verwarring, maar na 53 jaar blijft Garage De Mey aan toekomst bouwen: “Trots op familiezaak die we uitgebouwd hebben”

MaldegemGarage De Mey langs de Koning Leopoldlaan (N9) in Maldegem werkt met de derde generatie verder aan de toekomst. Duizenden streekgenoten kregen deze week een bericht van Audi in de mailbox dat Garage De Mey de activiteiten zou stopzetten, maar daar blijkt uiteindelijk niets van aan. “We schrokken zelf van die mail. We zijn al meer dan een jaar een onafhankelijke garage, en zijn meer dan ooit klaar voor de toekomst”, klinkt het.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. “Veiligheid en leefbaarheid van ons dorp is onze prioriteit”: gemeentebestuur Sint-Laureins blijft tegenspartelen in dossier asielcentrum
  PREMIUM
  Sint-Laureins

  “Veiligheid en leefbaar­heid van ons dorp is onze prioriteit”: gemeentebe­stuur Sint-Lau­reins blijft tegenspar­te­len in dossier asielcen­trum

  De gemeente Sint-Laureins blijft tegenspartelen in het dossier van de 240 asielzoekers die vanaf september in het Godshuis opgevangen worden. Ook een persoonlijk gesprek met de staatssecretaris bracht niets op. Geen van beide partijen wil een duimbreed wijken. “Wij krijgen als dorp alleen de lasten, en zoiets kan echt niet”, klinkt het.