De familie De Mey is trots op de zaak die ze uit de grond gestampt heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie De Mey is trots op de zaak die ze uit de grond gestampt heeft. © RV

Mail zaait verwarring, maar na 53 jaar blijft Garage De Mey aan toekomst bouwen: “Trots op familiezaak die we uitgebouwd hebben”

MaldegemGarage De Mey langs de Koning Leopoldlaan (N9) in Maldegem werkt met de derde generatie verder aan de toekomst. Duizenden streekgenoten kregen deze week een bericht van Audi in de mailbox dat Garage De Mey de activiteiten zou stopzetten, maar daar blijkt uiteindelijk niets van aan. “We schrokken zelf van die mail. We zijn al meer dan een jaar een onafhankelijke garage, en zijn meer dan ooit klaar voor de toekomst”, klinkt het.

  1. Frank De Wispelaere (VK Adegem): “Focus op 5 september”
    Voetbal provinciaal

    Frank De Wispelaere (VK Adegem): “Focus op 5 september”

    Ze houden wel van een grapje bij VK Adegem. Ondervoorzitter Filip Van Kerschaver postte onlangs op sociale media een foto met Kilian Overmeire en liet het uitschijnen dat Mister Lokeren zijn loopbaan in Adegem ging afsluiten. Een kwakkel natuurlijk, maar het bericht ging zijn eigen leven leiden. Ook in de aanloop naar de bekerwedstrijd van morgen zaterdag (18 uur) is de toon schalks op sociale media. Voor de tweedeprovincialer is de Croky Cup de kortste weg richting Europa. Adegem wil dus winnen tegen Woudsport Houthulst. Hallo, Frank De Wispelaere?