Stijn De Baets, Prins Carnaval Oost-Vlaanderen.
Volledig scherm
Stijn De Baets, Prins Carnaval Oost-Vlaanderen. © Joeri Seymortier

Maak kennis met Stijn De Baets uit Maldegem, Prins Carnaval Oost-Vlaanderen: “Werken, slapen en carnaval. Voor niets anders tijd!”

Stijn De Baets (33) uit Maldegem is de nieuwe Prins Carnaval Oost-Vlaanderen. De nieuwe provinciale prins moet de komende weken zowat alle carnavalsbals in de provincie afschuimen. “Maar het weekend van 22 en 23 februari in mijn eigen Maldegem wordt natuurlijk het absolute hoogtepunt”, zegt Stijn nog.

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Maldegem nu een nieuw cultuurcentrum? Komen er nieuwe jeugdlokalen? En wat met de zalen in de verschillende dorpen?
  PREMIUM
  maldegem

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Maldegem nu een nieuw cultuurcen­trum? Komen er nieuwe jeugdloka­len? En wat met de zalen in de verschil­len­de dorpen?

  De bestuursperiode is ook in Maldegem ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. De gemeente kende enkele maanden geleden een bestuurswissel, en dat zorgt voor een uitzonderlijke situatie. Maar toch: komt dat nieuwe Cultuurcentrum er nu wel of niet? En zijn er nog meer plannen van de oude bestuursploeg naar de vuilbak verwezen? Wij zochten het uit.
 2. Chef Branko (31) en zus Bodien (29) openen nieuw restaurant ‘Chef & Zus’: “Het kan er al eens luid aan toe gaan, maar écht ruzie maken we niet”
  PREMIUM
  Eeklo

  Chef Branko (31) en zus Bodien (29) openen nieuw restaurant ‘Chef & Zus’: “Het kan er al eens luid aan toe gaan, maar écht ruzie maken we niet”

  Branko Hoste (31) en zijn zus Bodien Hoste (29) openen in Eeklo het nieuwe restaurant ‘Chef & Zus’. De naam doet het al vermoeden: hij staat achter de potten en zij in de zaal. Ook mama Ilse Smets staat in de keuken, en brengt zo de ervaring van een lange horecageschiedenis in Eeklo mee. “Horeca is ons met de paplepel ingegeven, maar nu hebben wij de leiding”, klinkt het.
 3. VK Adegem sluit laatste match in bestaan met winst en behoud af: “Zo eindigen we in schoonheid”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  VK Adegem sluit laatste match in bestaan met winst en behoud af: “Zo eindigen we in schoonheid”

  VK Adegem is niet meer. Aan de Zandvleuge in Eeklo speelde het fanionelftal zijn laatste wedstrijd. De jongens van coach Frank De Wispelaere bleven ook op de slotdag knokken voor de punten en de 1-2-zege in het Roger De Vlaeminckstadion zorgde ervoor dat de club in zijn laatste seizoen de degradatie vermijdt. Een kopbaldoelpunt van Gaëtan Blanquart was goed voor de winst.