Burgemeester Bart Van Hulle van Maldegem.
Volledig scherm
Burgemeester Bart Van Hulle van Maldegem. © Joeri Seymortier

Liberale burgemeesters Meetjesland bekennen kleur: “N-VA moet mee in nieuwe regering”

Voor de liberale burgemeesters in het Meetjesland is het duidelijk: paars-geel, met N-VA dus, moet de nieuwe regering worden.

0 reacties

 1. Residentie met 62 assistentiewoningen op site oude sporthal en jeugdhuis: “We willen mensen hier weer zien openbloeien”
  PREMIUM
  Maldegem

  Residentie met 62 assisten­tie­wo­nin­gen op site oude sporthal en jeugdhuis: “We willen mensen hier weer zien openbloei­en”

  Op de plek waar vroeger jeugdhuis Redekiel en de oude sporthal van Maldegem stonden, opent dit weekend Residentie Alex. Het is een nieuw complex met 62 instapklare en erkende assistentiewoningen. Om voor een generatiemix te zorgen, komen er ook acht gezinsappartementen en is er een winkelpand op de benedenverdieping van de Bloemestraat. Wij gingen een kijkje nemen en informeerden naar de prijzen.
 2. Politie van Maldegem gaat strenger toezien of honden aan de leiband worden gehouden: “We kregen heel wat meldingen binnen”
  Maldegem

  Politie van Maldegem gaat strenger toezien of honden aan de leiband worden gehouden: “We kregen heel wat meldingen binnen”

  Na aanhoudende klachten over loslopende honden heeft de politie van Maldegem beslist strenger te zullen toezien of honden aan de leiband worden gehouden. “In de eerste plaats is het de bedoeling om te gaan sensibiliseren”, verduidelijkt korpschef van de politiezone Maldegem, Francis Van Hove. “Het zal dus geen heksenjacht zijn, maar als de meldingen niet ophouden moeten we wel ingrijpen.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen