Bij KSK Maldegem zijn ze trots op hun nieuwe samenwerking.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij KSK Maldegem zijn ze trots op hun nieuwe samenwerking. © KSK Maldegem

KSK Maldegem gaat samenwerken met Jeugdacademie Cercle Brugge: “Zoveel mogelijk speelplezier, maar jeugdspelers vooral ook beter maken”

MaldegemVoetbalclub KSK Maldegem tekent een samenwerking met de Jeugdacademie van Cercle Brugge. Spelers als Nicola Storm, Miguel Van Damme en Thibault De Smet startten hun carrière ooit in Maldegem en zijn een voorbeeld voor de jeugd van vandaag. De club wil ook inzetten op meisjesvoetbal. Dit zijn de plannen.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Jeroen Calsijn (KSK Maldegem) kijkt uit naar topper: “Ik zag scherpte op training, maar Sint-Laureins wordt een taaie brok”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Jeroen Calsijn (KSK Maldegem) kijkt uit naar topper: “Ik zag scherpte op training, maar Sint-Lau­reins wordt een taaie brok”

  Onvervalste topper in het Maurice De Waelestadion. KSK Maldegem en Sint-Laureins, de nummers twee en drie in tweede provinciale A strijden zaterdagavond voor de punten. KSK Maldegem beet zich de voorbije weken vast in het wiel van titelfavoriet Destelbergen en wil de ploeg uit het Gentse voort onder druk zetten. Sint-Laureins is net zo goed ambitieus en kreeg vorige week de sputterende motor toch op toerental. We hielden de vinger aan de pols in beide kampen. Jeroen Calsijn weet dat het geen walk in the park wordt.
 4. Tom Buyle (FC Kleit) houdt Bellem met gestopte penalty in slotminuut van winst: “Defensief stond het goed, offensief brachten we te weinig”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Tom Buyle (FC Kleit) houdt Bellem met gestopte penalty in slotminuut van winst: “Defensief stond het goed, offensief brachten we te weinig”

  Het duel in tweede provinciale A tussen FC Kleit en SK Bellem eindigde op een brilletje. Na een matige wedstrijd konden beide trainers zich verzoenen met het 0-0-gelijkspel. Al stak Bellem in de slotfase wel beide handen uit naar een tweede driepunter. Voor de ploeg van trainer Michiel De Zutter was Kleit-doelman Tom Buyle de spelbreker van dienst. Hij stopte in de slotminuut een strafschop van Lennert Taghon.