Bij KSK Maldegem zijn ze trots op hun nieuwe samenwerking.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij KSK Maldegem zijn ze trots op hun nieuwe samenwerking. © KSK Maldegem

KSK Maldegem gaat samenwerken met Jeugdacademie Cercle Brugge: “Zoveel mogelijk speelplezier, maar jeugdspelers vooral ook beter maken”

MaldegemVoetbalclub KSK Maldegem tekent een samenwerking met de Jeugdacademie van Cercle Brugge. Spelers als Nicola Storm, Miguel Van Damme en Thibault De Smet startten hun carrière ooit in Maldegem en zijn een voorbeeld voor de jeugd van vandaag. De club wil ook inzetten op meisjesvoetbal. Dit zijn de plannen.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Tibo (24) maakt kortfilm met Sven De Ridder en Lotte Stevens: “Klein starten, maar groot dromen”
  PREMIUM
  Eeklo

  Tibo (24) maakt kortfilm met Sven De Ridder en Lotte Stevens: “Klein starten, maar groot dromen”

  Tibo De Waele (24) uit Eeklo is afgestudeerd aan de ‘filmschool’ Narafi en Brussel, en doet dat met zijn kortfilm Tijdloos. Daarvoor strikt hij meteen grote namen uit de acteerwereld: Sven De Ridder en Lotte Stevens, die nu de nieuwe Mega Mindy speelt. “Ik heb nu mijn eigen productiehuis en hoop aan het begin te staan van een mooie carrière”, zegt Tibo. Zijn verhaal.