De kleine Cilou met haar viergeslacht.
Volledig scherm
De kleine Cilou met haar viergeslacht. © RV

Kleine Cilou zorgt voor viergeslacht in Maldegem en Lievegem

Cilou Demeyer uit Kleit bij Maldegem is vier maanden oud en mocht op de foto als jongste telg van een viergeslacht.

 1. Familie Clincke, grondleggers van de korte keten: “Al in 1984 gestart uit liefde voor het mooiste product dat bestaat”
  PREMIUM
  Zomergem

  Familie Clincke, grondleg­gers van de korte keten: “Al in 1984 gestart uit liefde voor het mooiste product dat bestaat”

  Boter, yoghurt en eieren koop je nergens lekkerder en verser dan op de boerderij zelf. Deze week gaan we in onze regio op zoek naar verhalen uit die korte keten. De familie Clincke uit Zomergem bij Lievegem startte al in 1984 met de verkoop van eigen producten op hun hoeve. “Uit ideologie. Met melk zijn zoveel lekkere en gezonde dingen te maken”, zegt Josiane Clincke. Wij gingen op bezoek.
 2. 8 tips voor een herfstwandeling in Meetjesland en streek rond Deinze: van grootste bos van Oost-Vlaanderen tot het leven van Luc De Vos
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  8 tips voor een herfstwan­de­ling in Meetjes­land en streek rond Deinze: van grootste bos van Oost-Vlaanderen tot het leven van Luc De Vos

  We komen in deze herfstlockdown met z’n allen massaal naar buiten om te wandelen. Ook in het Meetjesland en de streek rond Deinze zijn er mooie pareltjes die je met de wandelschoenen kan ontdekken. Dit weekend nog een lege agenda? Wij zetten alvast acht tips op een rijtje waar je in het noordwesten van Oost-Vlaanderen je hart kan ophalen, en brengen je onder andere naar Sint-Laureins, Evergem, Deinze, Zelzate, Aalter en Lievegem. Ontdek het hier en laat je inspireren.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren