Halloween.
Volledig scherm
Halloween. © Geert De Rycke

Halloweenfestival laat je culinair griezelen

MaldegemHet Comité voor Initiatief Maldegem organiseert op zaterdag 30 oktober het tweede Halloweenfestival. Inschrijven moet nu gebeuren.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Meetjeslanders krijgen naast Eeklo tweede testcentrum in Aalter: “Druk voor huisartsen is niet meer te houden”
  Aalter/Meetjesland

  Meetjeslan­ders krijgen naast Eeklo tweede testcen­trum in Aalter: “Druk voor huisartsen is niet meer te houden”

  De inwoners van het Meetjesland krijgen een tweede testcentrum, waar ze zich op corona kunnen laten testen. Naast het testcentrum aan het AZ Alma in Eeklo is er nu ook één in het Sportpark van Aalter. Er wordt bekeken of ook Evergem en eventueel ook Lievegem kunnen volgen. “Het moet, want de telefoon van de huisartsen staat niet meer stil”, klinkt het.