De Piramide in het Sint-Annapark zal afgebroken worden en vervangen door een nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
De Piramide in het Sint-Annapark zal afgebroken worden en vervangen door een nieuwbouw. © Joeri Seymortier

Grote jeugdsite komt er dan toch niet: “Verenigingen willen op vertrouwde stek blijven”

MaldegemDe grote jeugdsite die gepland was aan de Katsweg in Maldegem komt er dan toch niet. De gemeente kocht de gronden in 2020 aan, maar nu blijkt dat de jeugdverenigingen liever elk op hun vertrouwde stek blijven. De Piramide in het park wordt afgebroken en er komt een nieuwbouw. Maar wat met de evenementenhal en het nieuwe Cultuurcentrum? Je leest het hier.

 1. Noodhuis voor Oekraïense vluchtelingen komt er niet: “Al drie weken geen enkele aanvraag meer”
  PREMIUM
  Eeklo

  Noodhuis voor Oekraïense vluchtelin­gen komt er niet: “Al drie weken geen enkele aanvraag meer”

  Het noodhuis voor Oekraïense vluchtelingen, dat de stad Eeklo in het leegstaande klooster van het College ten Doorn wou inrichten, komt er niet. Het blijkt niet haalbaar, maar vooral: er lopen ook geen aanvragen meer binnen om nieuwe vluchtelingen op te vangen. “Als stad zouden we ook een pak meer personeel nodig hebben om dat groepshuis te begeleiden”, zegt burgemeester Luc Vandevelde.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.