Marleen Van den Bussche probeerde het in haar tijd als burgemeester al eens met Damme. Helemaal niet nodig, zegt huidig burgemeester Bart Van Hulle.
Volledig scherm
PREMIUM
Marleen Van den Bussche probeerde het in haar tijd als burgemeester al eens met Damme. Helemaal niet nodig, zegt huidig burgemeester Bart Van Hulle. © Joeri Seymortier

Fusiekoorts in zowat heel Meetjesland, behalve in Maldegem: “Groter worden? Voorlopig helemaal niet nodig”

MaldegemEr woedt een gloeiende fusiekoorts over zowat heel het Meetjesland. Behalve in Maldegem. Daar zegt burgemeester Bart Van Hulle (Open Vld) onomwonden dat hij het verder met zijn 24.000 inwoners wil blijven doen. Een goede beslissing of niet? Wij zochten reacties.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.