Bart Van Hulle op een 'statieportret' in het gemeentehuis van Maldegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Van Hulle op een 'statieportret' in het gemeentehuis van Maldegem. © Joost Joossen

Burgemeester Bart Van Hulle (57) onder vuur, maar bijt van zich af: “Verandering gaat door deuren met schurende scharnieren”

MaldegemGeen burgemeester in het Meetjesland die voor meer politieke storm zorgt dan Bart Van Hulle (57) in Maldegem. Twee schepenen stapten al op, naar eigen zeggen omdat er met Van Hulle niet te werken valt. Maar is dat zo? Waar wil burgemeester Van Hulle met zijn Maldegem naartoe? En ligt hij wakker van al die kritiek? Hoogtijd voor een uitgebreide babbel.

  1. 10x feest voor doortocht de Ronde in Aalter: gratis optredens, braadworsten, springkastelen en heel wat grote schermen
    PREMIUM

    10x feest voor doortocht de Ronde in Aalter: gratis optredens, braadwor­sten, springkas­te­len en heel wat grote schermen

    Aalter staat op zondag 2 april helemaal op z’n kop voor de doortocht van de Ronde van Vlaanderen. De renners rijden door zes van de acht dorpen, en dus maar liefst 22 kilometer door Aalter. “In elk van die dorpen wordt het een volksfeest, soms zelfs met verschillende feestzones per dorp. Ongezien in de geschiedenis van Aalter”, zegt schepen Dirk De Smul. Ontdek hier waar je kan feesten.
    Aalter