De polikliniek in Maldegem.
Volledig scherm
De polikliniek in Maldegem. © AZ Zeno

AZ Zeno campus Maldegem breidt consultaties en openingsuren uit

MaldegemEen jaar na de opening in de oude rijkswachtkazerne blijft AZ Zeno campus Maldegem groeien. “Het voorbije jaar vonden bijna 7.000 mensen de weg naar de nieuwe campus en dat aantal blijft maandelijks toenemen. AZ Zeno breidde dan ook zijn consultaties uit en is vanaf nu dagelijks open”, klinkt het.

 1. Zeg vaarwel tegen je ‘Movembersnor’: bij deze barbiers in het Meetjesland en Deinze zit je goed voor een professionele scheerbeurt
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Zeg vaarwel tegen je ‘Movem­bersnor’: bij deze barbiers in het Meetjes­land en Deinze zit je goed voor een professio­ne­le scheer­beurt

  In november laten wereldwijd heel wat mannen hun snor staan. Met ‘No Shave November’ of ‘Movember’ willen ze proberen het bewustzijn te vergroten voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Nu de maand december gestart is, is het misschien tijd om afscheid te nemen van die snor. Voor alle mannen die hun snor vakkundig willen laten afscheren of bijscheren hebben wij alvast vijf barbiers in het Meetjesland en Deinze opgelijst.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 3. Nu nog oude kazerne en opvangcentrum, straks eindelijk ‘Wijk van de Toekomst’: “Hebben hier lang naar uitgekeken”
  PREMIUM
  Damme

  Nu nog oude kazerne en opvangcen­trum, straks eindelijk ‘Wijk van de Toekomst’: “Hebben hier lang naar uitgekeken”

  Goed nieuws voor de realisatie van ‘De Wijk van de Toekomst’, op de terreinen van de voormalige legerkazerne in Sijsele. De verkoop van de gronden van Defensie aan de West-Vlaamse Intercommunale is eindelijk rond, waardoor het project na een lange stilstand in een stroomversnelling komt. “Het is de bedoeling om tegen eind volgend jaar een ontwikkelaar te kiezen", zegt burgemeester Joachim Coens (CD&V).