Schepen Marleen Van den Bussche en burgemeester Bart Van Hulle loodsen ons samen door de plannen van de komende vijf jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen Marleen Van den Bussche en burgemeester Bart Van Hulle loodsen ons samen door de plannen van de komende vijf jaar. © Joeri Seymortier

77 miljoen euro investeringen: “Projecten waar Maldegem decennialang vruchten van zal plukken”

MaldegemMaldegem geeft volgend jaar het echte startschot van een pak ingrijpende projecten. De bouwwerken van de nieuwe jeugdsite moeten in 2021 starten, de bouw van een nieuw cultuurcentrum zit in een stroomversnelling en ook aan de bouw van een nieuwe zaal in Kleit moet volgend jaar al begonnen worden. “We gaan de komende vijf jaar 77 miljoen euro investeren, en dat is goed voor de toekomst van Maldegem”, zegt burgemeester Bart Van Hulle. Een overzicht.

 1. Eeklo, Maldegem en Sint-Laureins krijgen coronaprik… in West-Vlaanderen: “Voordeel is dat sporthallen vrij blijven voor verenigingen van zodra het mag”
  PREMIUM
  Eeklo/Maldegem/Sint-Laureins

  Eeklo, Maldegem en Sint-Lau­reins krijgen coronaprik… in West-Vlaanderen: “Voordeel is dat sporthal­len vrij blijven voor verenigin­gen van zodra het mag”

  De inwoners van Eeklo, Maldegem en Sint-Laureins krijgen hun coronaprik dit voorjaar in het voormalig ziekenhuis van Sijsele, net over de grens met West-Vlaanderen. Er werd lang gedacht dat de sporthal van Eeklo een centrale rol zou krijgen. “Maar als daar een vaccinatiecentrum komt, heeft dit een grote impact op de werking van het Sportpark en activiteiten van verenigingen”, klinkt het. Vooral in Eeklo is er kritiek omdat sommigen denken dat de verplaatsing naar Sijsele mensen zal tegenhouden om zich te laten vaccineren.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen